Portfolio

Täältä löydät kuva- ja tekstipohjaisen portfolioni valikoiduista taiteesta. Sisältö on kerätty vuosilta 2016-2023, ellei toisin mainita.

HOX: Tilaustyöt auki!

Referenssityöt

(Syksy 2022) Kuvitus ja kolumni Oulun ylioppilaslehdelle Nuorten hyvä elämä -projektiin liittyen.

(Kevät 2022) Sarjakuvakuvituksia Nuorten hyvä elämä -tutkimushankkeelle 2021-2022. Hankkeen toteuttaja on E2 Tutkimus. Noin 10-ruutuiset sarjakuvat voi käydä lukemassa kokonaisuudessaan https://www.nuortenhyvaelama.com/blogi.

Haalarimerkit & ainejärjestökuvitus

Olen tehnyt Oulun yliopiston kulttuurintutkimuksen ainejärjestö Kultu ry:lle useita vapaa-ajan taideprojekteja (2016-2022).

Haalarimerkkejä:

Kuvituksia ja sarjakuvia:

Olen ollut kuvittamassa ja päätoimittamassa ainejärjestön Kultisti-lehteä 2016-2017. Suunnittelin tällöin Kultukettu- sarjaa, jossa seikkailee oranssi kettu (fuksi) sekä opiskeluun kannustava takeaway-kahvikuppi. Klikkaa kuvaa suuremmaksi.

Simapullojen etikettejä:

Kultu ry on perinteisesti valmistanut oman vappusimansa huhtikuussa. Olen ollut itse valmistamassa ja pullottamassa simaa ja myöhemmin kuvittamassa pullojen etiketit. Lisää Kultun siman valmistuksesta voi lukea Kultistin blogista. Simaetikettejä koristaa Kultun maskotti Örmyli.

Simaetiketit 2020 ja 2023.

Muita töitä:

Gallen-Kallelan Sammon ryöstön pohjalta
suunnittelemani Kultun hallistunaamasto 2018,
kun olin itse hallituksen varapuheenjohtajana.